PRo

file

ring

Trenger du en logo, eller kanskje full profileringshjelp?

En god profil av din bedrift er viktig for at vi alle skal forstå hvem din bedrift er og hva dere leverer.

 

Fremstår bedriften på den måten du ønsker? Hva er viktig for ditt firma? God kvalitet, pris, tillit eller ønsker dere kanskje å bli oppfattet som oppdatert på det siste innen din branje?

 

Man tror ofte selv at man er mye tydeligere enn det man faktisk er. Er man ikke tydelig er sjansen for å miste nye kunder stor. 

Er tiden inne for å oppdatere din profil? Oballoo hjelper deg gjerne. 


 

Mar

keds

før

ing

 

 

Trenger du hjelp til å synliggjøre bedriften? 

Digital eller tradisjonell markedsføring, det er ikke noe problem. Oballoo har mye erfaring i å lage reklame og kommunikasjon som fungerer i mange ulike medier. 

Jeg har erfaring fra å lage små enkel reklamebannere til store nasjonale kampanjer. Så ikke nøl med spørre om hjelp. Vi kan starte med en helt uforpliktende prat.

web

des

ign

 

/Nettside eller

Nettbutikk

Nå kundene dine der de er.

En potensiell kunde vurderer deg, hva tror du de gjør?

Svaret er enkelt, de vil sjekke din bedrift på nett. En god nettside som formidler din bedrift på en profesjonell og moderne måte vil øke sjansen for at dette blir bedriftens neste kunde.

Sammen kan vi utforme et nettside som formidler din bedrift på en god måte. Nettbutikk, ordre eller timebestilling via nettsiden din kan jeg hjelpe deg med.  Mulighetene er så mange!

 

Om du kjenner tiden er inne for å komme i gang med den nye nettsiden, er det så enkelt som å ta kontakt. Ikke utsett det,

bare kom i gang.

 

Nettet venter på deg! 

OBALLOO
FÅ NYHETSBREV
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Pinterest Oballoo

© 2020 by Oballoo