top of page
Profilering

PRo

file

ring

Trenger du en logo, eller kanskje hjelp med full profilering?

En god profil av bedriften din er viktig for at vi alle skal forstå hvem dere er og hva dere leverer.

 

Fremstår bedriften på den måten du ønsker? Hva er viktigst for ditt firma? Vil dere ha fokus på god kvalitet, pris, tillit eller ønsker dere kanskje å bli oppfattet som oppdatert på det siste innen din bransje?

 

Ofte kommer dessverre ikke bedriftens budskap så tydelig fram som avsenderen tror selv, og hvis kommunikasjonen ikke er god nok, er sjansen stor for å miste potensielle kunder.

Er tiden inne for å oppdatere profilen din? Oballoo hjelper deg gjerne!


 

Mar

keds

før

ing

Markedsføring

 

Trenger du hjelp til å synliggjøre bedriften? 

Digital eller tradisjonell markedsføring- det er ikke noe problem! Oballoo har mye erfaring med lage reklame og kommunikasjon som fungerer i mange ulike medier. 

Vi lager alt fra små enkle reklamebannere til store nasjonale kampanjer og hjelper deg gjerne med å utarbeide markedsføringen som passer for akkurat din bedrift, så ikke nøl med spørre om hjelp. 

Hva med å starte med en helt uforpliktende prat?

web

des

ign

Webdesign

Nå kundene dine der de er.

En potensiell kunde vurderer deg, hva tror du de gjør?

Svaret er enkelt, de vil sjekke din bedrift på nett. En god nettside som formidler din bedrift på en profesjonell og moderne måte vil øke sjansen for at dette blir bedriftens neste kunde.

Sammen kan vi utforme et nettside som formidler din bedrift på en god måte. Nettbutikk, ordre eller timebestilling via nettsiden din kan vi hjelpe deg med.  Mulighetene er så mange!

 

Om du kjenner tiden er inne for å komme i gang med den nye nettsiden, er det så enkelt som å ta kontakt. Ikke utsett det,

bare kom i gang.

 

Nettet venter på deg! 

bottom of page